Gezonde lucht in mijn gemeente

Hoeft het nog gezegd dat het niet goed is gesteld met de luchtkwaliteit in ons land? Zowat overal, stad en platteland, zorgen te veel uitlaatgassen voor ongezonde lucht. Onze kinderen zijn extra kwetsbaar voor de impact van al dat fijn stof, roet en stikstofdioxide.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op gezonde lucht en jij kan het verschil maken in jouw gemeente. Op 14 oktober van dit jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen en wordt het beleid in jouw gemeente voor de komende 6 jaar bepaald. Start of teken nu een petitie naar de lijsttrekkers voor de verkiezingen in jouw gemeente om te eisen dat er werk wordt gemaakt van een betere luchtkwaliteit en duurzame mobiliteit.

Let op! Er kan maar 1 petitie per gemeente gestart worden. Is er al een petitie in jouw gemeente gestart, dan kan je deze natuurlijk ondertekenen. Wil je mee campagne voeren? Dan kan je altijd de organisator van de petitie contacteren door op zijn naam op het petitieformulier te klikken en voor te stellen om samen te werken.

Zoek je lokale campagne
Jouw locatie